博士論文発表会

2017年2月13日に行われた博士論文発表会で,留学生のA.Besse Rimbaさんが発表を行いました.

発表内容は下記のとおりです.

A.Besse Rimba:
Studies on the Evaluation of Vulnerability of Flood Disaster and on the Detection of Flooded Areas Using Satellite Images
(衛星データを用いた洪水脆弱'性評価および洪水被害域の抽出に関する研究)

Copyright©2003-2017 Division of Rock Mechanics and Rock Engineering Yamaguchi University.All rights reserved..